Busy

Salam.

Bulan yg busy. Kenapa? Mesti tak nak tau pun, kan? Tapi sebok nak btau jugak hahaha.





  • Tanda paper final student diploma
  • Tambah lagi tanda paper student mtqn satu malaysia (kenapa laaa xpenah ada yg lost in translation ke ape ke hahaha)
  • budak diploma syiokk cuti sem, aku dah kena start mengajar budak degree pulak (bila nak cuti mcm ni huwaaaa)
  • Busy kursus
  • Busy tanpa sebab sebab mcm dah tetibe busy memanjang dua minggu kebelakangan ni
  • Weekend pulak busy business sharing (xpe yg ini aku rela hahaha)
  • Busy jaga laki dan anakku (ahahaha kdg2 tu buat2 jaga je haihhh hahaha)




Tapi xpe, busy kemain pun still hidup. Hidup yg berkualiti lah katenye. Kenapa? ini sebabnya.

  • aku ada BVSM utk tido yg best. kau ada? kalau xde baik cepat order kat aku. boleh kata lah BVSM ni lahh yg tolong jugak menenangkan anak dan suami aku supaya dorg tido lena tanpa macam2 ragam. Laki aku pun dh kurang berdengkur sejak tidur atas bvsm ni. Terima kasih ye sayang. Dengkuranmu boleh membuatku mental kengkadang tu hahaha.
  • Mineral Coffee pun mmg ada stock utk family aku. motif? itu lah minuman ruji setiap pagi. hehe supaya badan bertenaga dan tak pengsan bila busy.
  • BBPlus Collagen pun ada. Busy pun kena lah cantik. wakakakakaka. Bila cantik, busy pun agak terkurang lah pada masa2 tertentu. Sebab tibe2 ramai nak tolong kan.sebab cantik.eh? ahahaha. kau x caya nnti kau cuba lah ye. mesti tetiba ramai nak jadi PA kau hahaha.aku suka bbplus ni sebab lepas minum aku dah x sakit tulang. Cramp jadah hape tu sume dah xde. Alhamdulillah.
  • Biozone Food Purifier pun kena lah ada. utk purify makanan yg hade dalam isi rumah aku ni. kengkadang tu rasa macam nak je bwk Biozone tu ke kedai makan ahahahaha.
  • Premium Beautiful corset. ini memang pakai selalu. Sakit tulang belakang senggugut semua dah hilang. Sakit kepala pun dah jarang sgt, kecuali kalau lelaki aku berdengkur. tapi xpe, kalau dgr je aku terus campak bvsm tu ke muka dia. Confirm terus senyap. Aku campak lembut2 la weyh. penuh kasih sayang. ahahaha.. 













So nampak tak aku ni busy? nmpak jugak x busy aku ni busy yg berkualiti? ahahaha.busy mmg busy but family first. dgn produk2 berkualiti dari company, mmg byk membantu serba serbi. Cubalah. Nak tahu lagi banyak, bole wassap or text nombor Noly. Boleh sembang2 sambil minum2 ok?