my business partners

Salam.

Dah lama x update blog, rindu pulak. Kunun. hahaha. Sebenarnya dah lama nak buat post yg ni, tapi asyik x sempat je. Kunun lagi. hahaha. Tak ramai yg tahu aku ni duduk di Batang Kali, kerja di Kuala Kubu Bharu, kadang2 meroyan sampapi ke Rawang bila dah bosan sangat. Weekend memang ada kat Kuala Lumpur, (kelas, business sharing, umah mertua pun mmg kat KL je pun) haha dan sebulan sekali balik kampung ke Sabak Bernam. Eh? macam dah terbagitau semua pulak hahaha. 

So utk COD barang dan business sharing di area2 tu mmg elok sangat lah contact Noly je hahaha. I will be there for all of u. Ini bukan kunun ye. INi cerita benar. hehehe.

Tapi utk luar Selangor tu boleh je diusahakan, don't worry. I have cars, I have my weekends and a husband. eh? Kenapa husband masuk sekali? sebab dia lah yg tolong jadi driver I hehehe. Kalau u duduk terengganu, memang susah lah aku nak drive sndiri, melainkan memang sepanjang jalan tu memang ada signboard menuju ke rumahmu---JALAN TERUS UTK KE RUMAH MINAH.LAGI 1 METER SAMPAI DAH RUMAH MINAH. Boom. Tu xde hal, aku boleh drive sndiri. Kalau x, memang kena mintak tlg husband ok. hahaha.

So my point is, I do have my business partners and authorized distributors to help all of you, yang mana duduk di area2 mereka ni boleh terus je contact diorang utk business consultation / fitting for premium beautiful / business sharing / COD / etc . Nak belanja diorang makan2 pon xpe. ahahaha. Dalam bisnes ni, semuanya TEAMWORK. Apa yg aku ada, mereka pun ada, so don't worry ye. They will assist u accordingly :)


  1. WAN ZARINA           (013-2060902) Area : Klang,Kapar,K.Selangor,Shah Alam.
  2. FARHANA                (012-2985694) Area : Bangi, Nilai, Sepang.
  3. NURUL HAZIMAH      (012-6887543) Area : Jugra,Banting,Klang,Sabak Bernam.
  4. ANIS SYAZWANI       (013-3470307) Area : Rawang,K.Kubu Bharu,Tg Malim.
  5. AZZ                       (019-6624395) Area : Bangi, Nilai, Sepang
  6. NAZIRAH                (017-2850544) Area : Bangi, Nilai, Sepang.
  7. HAFIZAH                (012-2172754) Area : KLCC, Shah Alam.
  8. KHAIRUN NISAQ      (019-2602949) Area : Batu Caves, Gombak, Melawati.









Insya Allah mereka semua ni semuanya baik hati dan berbudi bahasa, so jangan risau ye. If nak join kitorang semua ke Shanghai tahun ni secara percuma, ha terus je contact number yg tertera di depan mata korang ni. ehehe. Jangan malu2 lah ye, malu kang xdapat ikut free trip pulak. haa kang orang lain seronok2 kat shanghai, ko seronok sorang2 kat malaysia ni. Bukan best mana pun kan. hahaha. X syiokk r kan. ok I nak masuk kelas dulu ye, anything just text / whatsapp me ok? Salam.

2 comments: