Selesema oh nooooooooo!!

Salam.

Malam tadi pukul 2pagi terjaga .
Sebab apa?
Runny nose.
Erghh.
Kenapa selesema pulak.
Sebab terlalu sejuk ke.
Or terlalu penat ke.
Then I teringat semalam doctor btau yg I akan sentiasa rasa extra cold sebab badanku tiada hormon.
Kenapa lah aku xpakai selimut malam tadi?
Kenapa?
Sebab aku sampai rumah je aku terus baring freestyle atas BVSM.
Bila tido atas BVSM mmg xsedar tau2 je dh terlena.
Sedap sgtlah katakann hehe
Memang pon.
Tapi kenapa selesema sekarang?
Aku kena attach selimut 24/7 lah kt badan aku lepas ni.
Ish.

Geram.
Selesema.
I dah makan ubat.
Please don't turn into fever.
I really need to be healthy this month.
Lots of work to dooooooooooo!!

Hidungku.
Be strong.
Jangan mancung je lebih.


7 comments:

✿✿PuTri BlOggER✿✿ said...

salam ukhwah, singgah sinie utk folow, semoga akk cepat sembuh dari selesemenya ya...senang meh dtg ziarah blog sy..mari membca citer ker, komen2 ker jgn luper folow ..salam ukhwah dari sy

p/s...semoga cepat sembuh

noly anna said...

orait.thanx putri:)

Nadia Evan said...

Salam aka. terima kasih sudi lawat blog saya semalam. Kenapa takde hormon akak? lagi satu saya berminat nak tahu pasal online bussiness akak. maaf tak dapat nak berhubung melalui phone sebab saya kat luar negara sekarang. Akak jangan lupa respon tauu :)

noly anna said...

hihihi salam.thanx for caring.mmg dh xde hormon sbb bulan feb hari tu akak terpaksa minum radioactive.wahh kat oversea ye,kat mana tu?bila nak balik malaysia.boleh kita ber bisnes sharing:) baru nk mintak no fon tau nadia nii haha

International Directory Blogspot said...

Hello I'am Chris From France!!
Assalamualaikum
You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
Blog Url
Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
Happy Blogging
****************
You can forward this invitation to your friends

Nadia Evan said...

Kat Mesir. Lambat lagi akak. Nak joinn. Akak email saya boleh? Memang berminat pun nak blajar buat bussiness time belajar ni. huhu. Nadiaevan1423@gmail.com. Jangan lupa makan sayur banyak2 ^^

noly anna said...

wahhhh kat mesirr???jauhnyeeee...cmne eh.nnt akak consult dgn bisnes partner akak dulu.study apa kt sana?hehe student akak pun ramai yg further study kt mesir:)