Seronok tak keje 7hari seminggu?

Assalamualaikum..


Haa..seronok tak baca title entry kali ni? Setakat baca gitu je mmg lah seronok, tapi cuba kalau kena kat batang hidung sendiri, ada seronok? Teruja tak? Noly mmg btul2 x teruja langsung kena keje masuk ofis setiap hari. 

Rasa lunyai je badan ni. Akhir2 ni selalu sgt kena keje sampai weekend..penat woii.xterdaya badan ni..nasib baiklah minggu ni disediakan makan free kat ofis. Xperlulah aku nak g keluar cari makan..haha


oh, I am sooo becoming this in my daily permanent job huhu




erghh..




I work hard to achieve this one. I know I can achieve this by doing my business with GLAM hihihi I'm on my way there

4 comments:

ZazaMyMoon said...

mmg penat Noly.. mana ada org kerja seven days a week.. kecuali kalau betul2 kerja yg perlu. husband kita pn kerja seven days a week lately ni.. sbb office dia nak pindah. lagi plak dia bahagian IT.. mmg bz sgt2 lah ;)

noly anna said...

tahu xpeee.dhla sabtu ahad kene keje sampai malam:'( pastu pagi isnin keje masuk kul 8pagi mcm xde apa yg berlaku pun hahahaha (gelak sedih)

miza zahir said...

Goodluck gurl...(^_^)

(http://wafflekrunch.blogspot.com/)

noly anna said...

hehe nasib baik dah lepas:)