Bila pensyarah bahasa berjimba HAHAHA

Salam.

Semalam kesemua pensyarah di Jabatan Bahasa pergi ke Saba Restaurant kat Setiawangsa utk dibelanja makan makan haha. Ada org tu dapat anugerah cemerlang JPM kannn..memang kene pau laa hahaha lepas ni ada lagi satu trip. Sebab ketua kitorg dapat elaun memangku jawatan Timbalan Pengarah muahahaha sila2,pangkulah jawatan apa yg patot supaya kitorg boleh pau lebih sikittt hahaha (ish bila pulak elaun tanggung keje aku nak masuk ni) aku nak shopping ok! 

Ok tu jelah entry utk pagi ni, gambar2 bukti akan di update kemudiannnn hehe

l
l
l
l
l
l


Oh bahagianya dapat makan free.

8 comments:

Nur A.Z said...

makan free orang belanja memang best.kihkihkih

noly anna said...

tau xpeee.tp kalau bg option mmg xkan makan pun makanan kat restoran ni,sbb xsedap hahaha tp sebab lecturer bahasa arab yg bwk,so of course lah dorg choose arabic cuisine huhuhu

ZazaMyMoon said...

makan free mmg semua sedapp heehehe
org lain mst tunggu turn noly pulak utk mkn free =)

ZazaMyMoon said...

noly, kalau nak org lain senang komen kat sini, nnt noly buang yer word verification ;)

noly anna said...

kena tunggu dpt anugerah cemerlang JPM dulu wahahaha dh dpt seribu dari krajaan baru leh bincang hahaha

noly anna said...

oyeke.xtau pulak ade bende alah tu.nnt suh hubby buangkan.noly ni buta IT orait2 tq btau :)

eira eixora said...

bestnya dapat makan free =)

noly anna said...

hehe tp cepat gomoks laa klu hari2 dpt mcn cenggini :p tp xpe,premium beautiful kan adeee haha