Berminat nak jadi distributor untuk mineral kopi?

Salam.

Dah baca title kat atas tu? Kalau belum sila baca. Noly memang tengah mencari distributor utk mineral kopi. Sesiapa yang berminat cepat2 contact noly tau 017-6276532. Kopi ni permintaan sangat tinggi dan ianya sangatlah menyihatkan:)


9 comments:

tenku butang said...

hoo.. untuk lelaki sahaj ke kopi ni?

noly anna said...

eh xlah?utk seisi keluarga,lelaki dan perempuan boleh minum:)
berminat nk jadi distributor?:) jomlah,bole dpt side income:)

Nur A.Z said...

apa kebaikan produk tu?

Ija Rased said...

best tak rasanye..hihi

noly anna said...

byk kebaikannya.nur tgk kat link ni ye:)
http://nolyanna.blogspot.com/2013/07/mineral-coffee.html
http://nolyanna.blogspot.com/2013/08/benefits-of-mineral-coffee.html

ada jugak client yg turun berat badan,sebab kopi ni berfungsi sbg detox jugak:)

noly anna said...

sedappppppppppp sgt.kopi robusta ni mcm kopi oldtown dgn starbucks:) wangii dan sedap:) boleh cuba dulu sekotak,minum ramai2 dgn family,mesti dorg pun suka:)

noly anna said...

bole dpt contact number? :) tenku butang duduk mana?jomlah bisnes sharing, kopi ni senang sgt nak jual.demand tinggi. bole pegi gold coast australia lagi:)

noly anna said...

nur a.z, x nak try ke sekotak dulu?mesti terus jatuh cinta dgn kopi ni tau:) bole dpt contact no? murah je kopi ni hihi rugi x try tau:)

noly anna said...

ija, nak contact no pls.jum kita jumpe2 sambil minum mineral kopi:)