Alhamdulillah :)

Salam..

Dah ramai yang aware tentang bisnes GLAM ni. Ramai jugak yg berminat nak tahu apa bisnes yg kami buat ni. Bila dah tau GLAM ni buat bisnes secara TEAMWORK, memang semua xragu2 lagi nak start bisnes dgn GLAM. Noly pun rasa seronok jgk,sebab dapat share banyak sgt benefit2 menjadi seorang usahawan/usahawanita dalam GLAM ni. Makin banyak orang kat luar sana yang nak ambik peluang buat side income :)Minggu ni sahaja sampai 4bisnes sharing, sampai xmenang tangan dibuatnya, tapi mmg seronok sgt2:)

Kat sini Noly nak tekankan lagi sekali kebaikan buat bisnes dalam GLAM:

  • COMPANY KUKUH DAN SANGAT STABIL. that's why company boleh bagi bonus 4-5 angka setiap bulan. Tiada istilah nak rolling2 duit modal ke ape ye, itu semua takkan berlaku bila buat bisnes dgn GLAM :) Company dh bertapak dalam Malaysia ni dh lebih dari 20tahun,bukan baru 2-3tahun. 

  • PRODUK WELL-KNOWN DAN SANGAT BERKUALITI. Premium Beautiful, Biozone Food Purifier, BioVelocity Sleepmate, Mineral Coffee, BBPlus Collagen, Garam Buluh. Kesemua produk hebat ni xpernah lagi ada orang complain xbagus ke, or x elok ke. Semua testimoni sangat2 positif so far, alhamdulillah:)

  • MARKETING PLAN YANG SIMPLE DAN DUPLICABLE. Once kita dah start bisnes dgn GLAM, semua strategi bisnes akan diajar dari A-Z. Kita tinggal dengar dan follow sahaja. Kalau ada masalah, sentiasa rujuk pada leader dan mentor. Mereka mmg sgt2 positif dan selalu ada utk membantu kita. Bila kita dikelilingi dgn bisnes partners yg positif, memang senang sgt nak berjaya :) Kelas GLAM pun ada seminggu sekali, free je. Xperlu nak bayar ribu2 utk tau pasal bisnes. Semua ilmu tu tinggal kaut je:)

  • SEMUA ORANG MEMPUNYAI PELUANG YG SAMA RATA. Ini kita punya bisnes kan, so kita akan diajar utk lead and manage bisnes kita.Semua orang bermula dgn bonus yg sama, so semua orang pun berpeluang utk jadi berjaya mcm mentor kami HANIS HAIZI, yang kini bonus bulanannya mencecah 300k. Yang penting, kena bekerja keras dan fokus pada tujuan utama kita buat bisnes. Kalau kita goyang kaki je,serius cakap, seposen pun takkan dapat. Ini benda logic.melainkan kita lahir2 je kita ni dah memang anak menteri ke or anak raja ke or anak Prince William ke. Tapi tgklah,Noly tak rasa anak2 mereka tu pun akan goyang kaki je.

personal coaching by GLAM founder : Mr Razali Zain. entor sanggup turun padang semata-mata nak tolong bisnes partner yg masih baru lagi nak bertapak dalam bisnes ni aceceh (bisnes kau adee??haha)



engineer pun still nak buat side income tau :)



Baru habis berpantang, tapi tetap bersemangat nak dengar bisnes sharing. Semangat mcm ni lah yg Noly suka, positive vibes tu mmg banyak sgt:)



Another business sharing hehe yg ni berminat dgn mineral kopi, produk senang je nak jual.rugi kalau kita xde buat pape,baik kita buat bisnes, income pun dapat:)



ini kawan baik Noly, dah lama xjumpa.sekali jumpa dia pun berminat nak tau pasal bisnes, so kite pun story mory lah kan. Ramai rupanya kwn2 aku yg memantau aku haha thanx for all the endless support ye kwn2:)



My business partner yg sgt positif dan sentiasa membantu Noly utk berjaya 
(DSM Elya Roza)



Pakej Gold Coast masih belum habis lagi, still running lagi sampai end of this month. So siapa yg teringin nak pergi Gold Coast Australia secara percuma and dapat first bonus sebanyak rm5000 bulan depan, cepat2 book your appointment dgn Noly ye. Kalau nak buat bisnes sharing time weekdays pun boleh, tapi area KL dan Selangor lah ye. 

Just call/text me 017-6276532 (NOLY)


2 comments:

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Best memang best kak..tapi nak bercakap n meyakinkan org utk beli tu yang payah je rupanya..hehe akak hebat,lain dr sy..sy tak hebat kot..huhu

noly anna said...

akak ni pendiam sbnrnya.tapi bila dah buat bisnes ni,confidence level pun bertambah sbb GLAM byk sgt bg ilmu tentang mcmana nak buat bisnes ni:) semua ilmu psl produk,marketing semua akan di ajar.so mmg untung sgt tau.jom lah try:) belum cuba belulm tahu lagi sejauh mana kita pye potensi.niat nak tolong family insyaallah boleh berjaya:)