Biozone Food Purifier

Salah satu cara untuk memastikan ayam anda selamat dimakan.



Orang selalu kata makan lah makanan yg dimasak di rumah,kalau makan kat luar selalu, senang nak dpt penyakit sebab di kedai tak bersih dan penggunaan ajinomoto yg banyak. 
Tak kiralah sama ada anda makan diluar ataupun masak dirumah.
nowadays banyak penyakit berpunca daripada pemakanan kita.contohnya, cancer, obesiti etc

Actually ramai antara kita yg tak tahu, if makan dirumah pun belum tentu makanan kita tu selamat untuk dimakan.

Contoh: 

1. AYAM. 

Anda tahu tak yg ayam yg kita makan sebenarnya telah disuntik dengan antibiotik/bahan kimia untuk jadikan ayam tu cepat membesar dan tahan penyakit, antibiotik/bahan kimia itu akan kekal didalam walaupun ayam itu telah dicuci dgn air bnyk kali. Dan akhirnya antibiotik/bahan kimia itu masuk kedalam tubuh kita.

image from google

Jadi ,bagaimana kita nak memastikan makanan yg dimasak dirumah selamat untuk dimakan oleh keluarga dan anak anda?

Presenting
Another killer product of the company

BIOZONE FOOD PURIFIER
satu-satunya product penapisan makanan yang selamat untuk penyingkiran toksin dari makanan dan mengurangkan risiko untuk mendapat cancer  atau penyakit lain yang berpunca daripada makanan.


Biozone Food Purifier menggunakan proses pengkhususannya iaitu menyatupadukan bahan perintang ozon bagi mengubah oksigen (O2) menjadi ozon (O3). Ozon merupakan satu element pemusnah kuman dan bakteria semulajadi .  Ozon akan kembali menjadi oksigen setelah menjalankan fungsi untuk menyingkirkan bahan-bahan pencemar. 

proses purifikasi selama 30 minit


`
Buih mula  terbentuk yg merupakan toksin dan bahan kimia.
Biasanya toksin tersembunyi dibahagian lemak



Buih semakin banyak terbentuk dan bau semakin busuk



Selepas 30minit, fatty acid semakin tebal dan busuk


semakin tebal buih terbentuk



fatty acid diangkat dengan menggunakan chopstick .ia 
melekat pada chopstick itu

Percubaan membakar buih tersebut.
Surprisingly , fatty asid  tersebut tidak dapat dibakar atau cair malah menjadi keras.
refer to this link [klik]





Cuba bayangkan, 
jika kita makan ayam setiap hari selama 10 tahun 
akan datang tanpa membuat purifikasi pada ayam tersebut,
berapa banyak toksin yang terkumpul dan kekal dalam badan kita ?

Sayangi diri dan anak-anak anda.
Pastikan Biozone Food Purifier
ada di rumah anda untuk kepentingan 
kesihatan anak-anak anda

Harga sangat berpatutan
Warranty selama setahun.

If berminat , 
boleh email nolyannakurnain@gmail.com
or 
017-6276532

2 comments:

Ummu Syifa said...

brape harga biozone tu ea..?bleh terus pasang ke paip ea mcm penapis..??

then, sy nk tanya , bagaimana menjana pendapatn melalui glam..??mcm berminat nk tau..huhu..

noly anna said...

harga biozone tu xmahal pun.murah je:)biozone ni ada tube khas,nmpk x dalam gmbr tu.terus je letak tube tu dlm air yg berisi bahan makanan yg nak di purify.kalau nak purify air pun boleh:)byk lg benda yg boleh purify guna biozone ni.peti ais pun boleh tau:)
berminat dgn glam?apa kata kita jumpa face to face.boleh noly explain and tunjuk depan2 ummu syifa mcmana kite buat bisnes glam ni.nak terus tunjuk biozone tu pun boleh.senang je:)boleh tau contact no?sebab lebih senang kalau cntact guna hp:)jgn risau,noly xmakan org:)