HAPPY NEW YEAR 2014

Salam.

Happy New Year!!

Semalam new year pegi naik genting highland,sebab bosan sangat kemas rumah yg mcm xkan habis HAHAHAHA
kemas depan, Zarif sepahkan belakang
kemas belakang, Zarif sepahkan bilik pulak
Mau meroyan aku begini

bila dah tensen pegi la makan
Pastu makan jumpa pulak member pastu dia pon bosan jugak
so kitorg 2 family naik genting
wakakakaka
mcm tulah jadinya bila buat keputusan time meroyan haha

pastu balik pengsan kepenatan 
genting tu dekat je pon belakang rumah hakuu
eheheheh

hari ni bawak Zarif g ofis lagi
sebab pengasuh kena daftarkan anak dia nak masuk sekolah
phew
so sekarang officially ofis aku ni dah sama standard dgn rumah aku
BERSEPAH !!!

AHAHAHAHAHA <---- ni gelak meroyan

apa nak jadi..
happy new year people..


2 comments:

Ija Rased said...

salam tahun baru. moga sentiasa ceria didalah bersepah tu.hihihi

noly anna said...

hahahaha..hari2 bersepah memang kena pasrahhhhh hahaha :p