Big Bad Wolf Booksale 2013

Assalamualaikum w.b.t

Semalam cuti!! 

I love any day off from work.ANYDAY would be perfect for a public holiday hehehe. Semalam sebab Sultan Selangor punya birthday, so all the Selangorians dibenarkan bercuti utk bergembira dan bersenang lenang hehe. 

So i chose to have fun and buy some books. Where? Big Bad Wolf Booksale!! Agak jauh laa dari umah,sejam setengah gak r nak drive tu, but it was worth every penny. Seriously. 

Aku sarankan korang yg duduk Perlis pun patut datang. Tak rugi, kecuali kalau korang benci buku, then I would probably hate u hahahaa (kidding) 

So here are the pictures for u to feed your eyes; not much but enough to tell u that this event is definitely one of the best event that happens in Malaysia :)

that is me and my younger sister


bought this cute t shirt for my son hehe


funky magnet button


these are going to my fridge door hahaa


my husband posing kat iron man hehe



I mestilah nak Thor hahahahaha


books for the whole family hehe tapi rasa macam nak pegi beli lagi muahaha sebab murah sgttt

dah penat jalan beli buku,pekena cendol dgn makan2 tapi gmbr makanan xdpt nak snap,sebab dah kebulur sgt mak oi

Balik je dari beli buku, try la cek akaun kann..sebab rasanya bonus macam dah masuk jeee..sekali..memang dh masukkk..yahuuuuu

alhamdulillah baki akaun tgh bulan hehe minggu depan gaji lagi muahaha 

ok siapa nak akaun bank dia 4 angka je tiap masa,pm noly ye
jangan malu2
salam.


2 comments:

Nurul said...

Salam Kenal. Noly.. bestnya dapat borong buku banyak2... ^__^

noly anna said...

hiiii salam kenal jugak:) best sgt dapat beli buku byk mcm ni,dahlah semuanya hardcover hihi kalau harga biasa banyak tu mau cecah rm1000 :p memang bargain sgt2:) nurul dah beli blum?cepat2 beli,ada lg masa ni :)