Ihtifal Huffaz Peringkat Kebangsaan 2013

Salam.

Alhamdulillah,akhirnya habis jugak program Ihtifal Huffaz kali ni. Marking paper jugak yg xsiap2.haish. As usual, Darul Quran Jakim berjaya mempertahankan juara keseluruhan mcm tahun2 lepas hehehehe bukan apa, aku tau ramai yg nak merampas title tu, and ada benda yg memang x best berlaku masa pertandingan Ilmi tahun ni. Ada pulak yang gila x mengikut peraturan. Kalau x, lagi lah team debate dgn public speaking aku boleh jadi johan. Sebenarnya memang johan pun, tapi susah nak cakap kalau ada judge yang gila. haishh. So mengalah lah jadi naib johan jeeee. Gitu pulak, kann. Kang cakap lebih2 kang ada yg makan hati. Eh sukati lah, blog aku kan? hahaha. Ni jelah gambar2 yg aku sempat tangkap, sebenarnya malas nak tgkp pun, biasa lah..allergic sikit kalau nk tgkp gmbr2 student ni. Aku nak tgkp gmbr piala tu je, tapi dorg posing pulakkk hahaha layan jela.

masa debate final. proud of my team.oh yg kanan bawah tu kaki aku.sikit lagi nk melayang ke muka judge yg gila (xde dlm gmbr,saja tak nak tgkp gmbr dia)



this is amirah. she's all smile.sweet girl.student medic uia. one of the debater:) I am so proud.



ini pun semua student diploma aku ni.dari putih melepak jadi hitam.nasib baik menang main bola. kalau x, buat penat je main sampai hitam.



hehe dari kiri: it's me, hajar, kak ilham and kak naza. semua muka penatttt hahaha

Next year mesti ada lagi benda alah ni.
Next year kena menang semua.
baru berbaloi aku keje sabtu ahad smpi malam.
Grrr..

8 comments:

kamsiahhanapi said...

Assalammualaikum... perkongsian ilmiah yang bermanfaat. ;) harap kekalkan prestasi.. :) salam ukhwahfillah. fi hifzillah abadan abada. amin ya Robb.

noly anna said...

waalaikumussalam:)
oh thanx for reading~

Hafiz Hafizol said...

next year INSYAALLAH menang besar hihihih!

noly anna said...

hehehe insyaAllah..

Liza Razak said...

Insya Allah..tahun depan boleh jadi johan pulak :)

JANA said...

salam ziarah..^_^

noly anna said...

hehehen thanx for the prayer.confirm menang tahun depan!hehe

noly anna said...

salam :)