My birthday..hehehe

Assalamualaikum..

1 ogos lepas genaplah usia aku 27 tahun hidup kt dalam dunia ni. Alhamdulillah,dalam usia ni aku dah punya keluarga sendiri, ada suami yg penyabarrrrr dgn perangai aku yg tahpape ni (hehe) dan seorang anak lelaki yg perangai pun sama macam aku (hadoiii). 

First time birthday dalam bulan Ramadhan ni rasenye, so hubby pun belanja lah berbuka and makan kek kat Aeon rawang ( tu je lah yg paling dekat nak pergi time hari bekerja )..I kan duduk Batang Kali,xkan la nak g econsave pulak.xde kedai makan pun kt dlm tuu hehe.nasib baik. hahaha.

Bulan ogos tahun ni adalah bulan yg gembira sgt2.byk berita genbira yg aku dpt. First of all, lepas diagnose with penyakit itu ini kan,minum lah ubat itu ini,kuarantin bagai itu ini,xleh mengandung itu ini,then bulan lepas doctor btau satu berita gembira. THE CANCER CELLS ARE DEFINITELY GONE.THE RADIOACTIVE HAS KILLED THEM OFF PERMANENTLY. AND CONGRATULATIONS,U CAN GET PREGNANT STARTING FROM THIS AUGUST. terbeliak mata aku wehh masa doc cakap tu,yelah,sblm ni,doc2 semua ckp aku xleh mengandung lg dlm masa 5thun la,7thun la.tgu dah tua nokk baru bole mengandung lagi,mmg xlarat lahh kan. wahahahaha. ade lah berita2 sampingan yg xbest,tp berita psl mengandung tu dh mengatasi segalanya. sebabnye,aku teringin nak baby girlllllllllllll hahaha ok senonoh sikit ye noly. Xpe aku dh kawen. So Zarif, kalau mama mengandung lagi lpas ni,kau xleh la nak jadi boss sgt eh hahaha

ok,ini adalah gmbr sikit masa g aeon tempoh hari. Sori la I mmg xde nak dressup bagai kalau hari2 bekerja ni.hehe pakai cincai2 je,asal tutup aurat sudah ler ngehehe

membebel xhenti2.ikut sapa lah ni haha



zarif dgn mama hehe



zarif dgn papa



lpas tgkp gmbr ni terus die baling botol ke muka hakuu heyy budakkk xreti duduk diam



my fave from secret recipe.eleh padahal semua ckp feveret haha thanks syg hehe nanti nak lagi ok



ok nnt balik kampung nak celebrate bday kt sana pulakk ahaha ngade2 nye akuuu
ok byeee 

2 comments:

miza yusof said...

Happy birthday :)
Sedapnya kek pecan butterscoth :)

noly anna said...

Tqqq hehe..eh bkn yg tu,ni white choc macadamia hihi