Baju Raya sekarang..hamboii haha

Salam.


Hehe. Tengok tajuk je dah excited kan?hahaha. Ok alkisahnya belum prepare satu hape pun lagi,just browsing around. Aku ni memilih sikit haha Tahun ni banyak nye lah baju raya yg cantik2. Perlu ke beli semua? Pegi keja pun pakai baju kurung,so maybe perlu beli jugak kot ngehehe (excuse yg mmg xleh blah) OK minggu ni buat serbuan. Yg kat bwh ni antara yg tercantik la bagi aku haha

HUDAA MINT GREEN
by Jovian Mandagie
RM450.00

LADY LACE CLASSIC
by Hatta Dolmat
RM295.00

ORGANZA LACE IN LILAC
by Melinda Looi
RM420.00

Cantik kan?kan??Bagi aku cantiklah,kalau korg rasa hodoh pun aku xkisah,nak beli jugakkk hahaha


3 comments:

Noor Aini said...

Cantik especially the blue one..

noly anna said...

Eh?ade yg blue ke?mcm xde je hehe

noly anna said...

hehe mana ade kaler biru hehe:p