Zarif dah besar:)

Salam.

Hari ni genaplah usia Zarif anak bujang aku berumur 1 tahun 8 bulan. Oh my cepatnya masa berlaluuuuu laluu.

Dari xtau apa2 sampai dh reti shopping sendirik hahaha (don't blame the mother :p) Dari minum susu botol sampai dah terer makan sayur :) 

Dari pakai baju newborn sampai sekarang dh pakai baju budak 3tahun pon ade (sebab anak I ni tinggi mcm model kahkahakh) 

Kesimpulannya, dah macam2 benda dia pandai buat and dah tahu buat. Potty train je still lambat lg. 

Anyhow, here are some of the pictures of my son. Cute x? Cute x? hahahaha. Mesti rasa nak tampor aku kan? xpe, dibenarkan kalau terjumpe hehe

1 week old

1 month old


6 months old


8 months old


10 months old


holiday hehe

1 year old


muka manja bgun tidooo


main ps2



holiday last month in por dickson


yesterday shopping in ou haha


last night : drawing time


ANAK AKU DAH BESARRRR YEHUUU
SEMOGA JADI MUSLIM SEJATI YE ZARIF
NNT MAMA HNTAR KELAS MUSIC,KELAS MENGAJI,KELAS KARATE BLA BLA BLA
JADI BUDAK BAIK TAUUUUU
LOVE U ALWAYS
MAMA

6 comments:

Nur A.Z said...

comelnya anak dia..huhu..

noly anna said...

hihihi thank u:p

Ini Osman said...

comel anak noly...dah besar dah tu...boleh nak adik lagi tu...hehe...

noly anna said...

wahahahaha nak adik lg?? tgklah kalau ada rezeki wahhahaha

Linda said...

Comelnyaaa dia ;)

noly anna said...

hehehe thanx linda:)