HRMIS 2013

Assalamualaikum.

Finally HRMIS aku dah siap hantar.
Lembap?
Bukan aku yg lembab, tapi sistem HRMIS and internet connection kat tmpat aku ni yg lembab tahap malaun.

Seriously, aku benci sistem HRMIS.
Nasib baik siap jugak.
3hari baru boleh send.
Rasa mcm duduk zaman purba.
Mata pun dah sebelah besar dah sebelah kecik tahan sabar.

Lepas tu jumpa KJ aku nak mintak markah 90.
KJ aku pun cakap ok.
Hilang sikit tension dgn HRMIS ni.
Hahaha.

Kesimpulannya,
KJ aku best.
HRMIS x best.

inilah dia HR secara online.
Seriously, sama je lembab mcm HR kat ofis aku.

2 comments:

Eza Boom Boom said...

nasib dah settle.. hihihii :D

noly anna said...

haha..tula pasal..kalau xsetel lagi mau ade pc yg kena baling hehe