My Current Fave Makeup Look

Salam.

hehe. Tetiba nak cakap pasal mekap pulak kan? gatal. 

Lately there's this current style of 'barely there' makeup that really gets me. Omigosh I'm so into you (talking with the makeup) hahaha.
kadang2 orang panggil nude makeup. Pon bole lah. haha.

tapi ada jugak yg sukati je panggil mekap jenis ni jenis mekap mcm orang sakit, sebab mmg xbape nampak sgt la kunun (elehh,kau tu yg xreti makeup sebenarnye)

As for me, this is the kind of makeup that I love to wear everyday, all year round. Definitely the kind that I would wear going to work everyday.

Kiranya kalau mekap cenggini g tempat keje aku tu kirenye syariah compliance la.
Kang mekap lebih sikit ada pulak yg batak. muahaha. sori kalau terasa. padan muka kau.

Jom kita tgk gambar2 contoh makeup yang aku suka sgt nih hehe.

drool I like I like kulit pun dah lebih kurang ni ahahaha



ini macam lighting je lebey,tapi kalau dh lawa tu lawa jgk kann haha



minus the crazy cute eyelashes, this is perfect


 ok yelah, semua model2 ni kulit flawless putih salju, semua minum BBPlus ni confirm haha so kita org Malaysia ni kena lah edit gelapkan sikit tone kulit tu barulah nmpk kiahnye oii ngehehe

so skarang ni,my mission is to find the perfect nude lipstick.kalau boleh biar org xnmpk yg aku ni ada bibir pon xpe ahahaha 

oklah,cukup membebel pagi ni.
Nak prepare lecture utk kelas.
Kang aku salah lecture pasal bibir pulak tetibe ahaha.
Hancuss.

Salam.


2 comments:

Noor Aini said...

nice gak make up camtu.. simple and light to use.. nmpk natural beauty

noly anna said...

kann?hehe